fbpx

8. Het inhalen van onze adem

Unieke toepassingen voor kunstenaars en muzikanten

Na de onverwachte worstelingen om ArtMatic (Designer, Voyager, Explorer), MetaSynth en hun demo's te herbouwen; de ArtMatic en MetaSynth gemeenschappen opnieuw op te bouwen; eLearning modules, interview video's, training video's, en het vertalen van bijgewerkte handleidingen in 10 niet-Engelse talen te maken; de kwaliteit van product testen voor de release te verhogen, inclusief een bug tracker, en een publiek bug portaal; de branding van het bedrijf, website (10 talen) sociale media, back-end IT systemen, en processen opnieuw op te starten; enz... we zijn aangekomen in een korte pauze voordat we duiken in Xx (MIDI voor MetaSynth) recreatie. Het is een lange weg geweest waarbij dagen weken werden, weken maanden, maanden jaren, maar het is het waard geweest om deze unieke apps uit de as te zien herrijzen.

Samen met de Xx recreatie zijn we bezig om de MetaSynth uitbreidingspakket leverancier zover te krijgen dat ze al hun bestanden updaten naar CTX, en zo blijven we nieuwe gemeenschappen opbouwen van lange-termijn gebruikers en nieuwe mensen die alle mogelijkheden verkennen die de apps kunnen bieden. Ik zag onlangs het werk van een ArtMatic artiest die het gebruikt op een manier die ik in 20 jaar niet heb gezien! Zo zie je maar dat de "bron nog niet volledig is aangeboord". Ik ben bezig met meer interviews van mensen die momenteel de programma's gebruiken voor grote speelfilms en bekende spellen, kijk uit naar aankondigingen in de nieuwsbrief, gebruikersgroepen, en op de leerpagina. Voorwaarts en opwaarts!

 

nl_NLNederlands
%d bloggers vinden dit leuk: