fbpx

11. Universeel gaan

Unieke toepassingen voor kunstenaars en muzikanten

Hoewel Apple Intel-apps al vertaalt naar Arm-apps (M1, M2,...) bij de eerste lancering, valt er iets te zeggen over "going native". We hebben eindelijk de Apple Xcode bug ontdekt die apps vertraagde wanneer ze gecompileerd werden als Universal (Intel+ARM) en zijn nu aan het testen. Dit zijn gratis updates voor de huidige apps en van wat we zien verbeteren de prestaties ten opzichte van de verbeteringen die in recente upgrades zijn geïntroduceerd. Ook kunnen meerdere Designer of Voyager instanties toegang krijgen tot meerdere ARM cores voor parallelle rendering. Mooi. Nu dit is opgelost, kunnen we builds gaan maken met de huidige Xcode-versies die Apple Notarization met gemak toestaan - zeg maar hallo dubbelklik-installateurs. Dit en de iconen van de nieuwe werknemers in MetaSynth betekenen dat we na 5 jaar werken aan het opnieuw maken van de kernprogramma's, ons nu kunnen richten op de toeters en bellen. UPDATE: Designer, Voyager, MetaSynth en Xx zijn nu allemaal Universal 2.

nl_NLNederlands
%d bloggers vinden dit leuk: