fbpx

2. CTX 1.0 Komt aan

Unieke toepassingen voor kunstenaars en muzikanten

De Creative ToolboX (CTX) productlijn:


Alle U&I producten worden herbouwd voor Apple's "COCOA only" Macintosh besturingssystemen 10.15 (Catalina) en verder, plus Windows 10 om jarenlang gebruik te kunnen garanderen. De nieuwe producten zullen CTX (Creative ToolboX) in hun naam hebben en opnieuw beginnen bij versie 1.0

Onze ervaring met Cocoa en AppKit op MacOS 10.15 is dat het anders reageert dan eerdere Cocoa voor MacOS-platforms, zelfs als dezelfde programmeercode wordt gebruikt. Cocoa is beperkter dan Carbon in wat Eric kan doen. Dit omvat U&I verversingen en optimalisaties, geheugenbeheer, enz. wat leidt tot een aantal interessante onverwachte resultaten.

Dit is een meerjarig project dat zeker nog voor verrassingen zal zorgen. Ik ben er zeker van dat Windows nieuwe uitdagingen zal brengen die Romain zal overwinnen. U&I duikt in het onbekende, maar dit is het plan en we zijn vastbesloten.

De grafische motor van ArtMatic is klaar. Designer, Voyager, Explorer zijn klaar. Een paar add-on bibliotheken zijn nu beschikbaar en aan meer wordt gewerkt. De code review voor Windows ontwikkeling is gebeurd - en tijdlijnen zijn helaas toegenomen - nu TBD. MetaSynth CTX 1.0 is een glimp in de hoek van onze ogen. Ik heb wat ideeën hoe we dingen kunnen versnellen... Laat het je weten als ik meer weet.

Wees veilig daarbuiten en blog snel meer. - Kevin

nl_NLNederlands
%d bloggers vinden dit leuk: