fbpx

4. 4. Grote Sur Update

Unieke toepassingen voor kunstenaars en muzikanten

4 weken later en geen reactie van Apple op ons betaalde Developer Support ticket. Twee case managers bij Apple hebben geprobeerd om een reactie te krijgen. Geen dobbelsteen. Eric heeft ontdekt hoe hij de installers kan laten werken op BS, en heeft een alternatieve manier gevonden om Apple's gebruikersinterface tekencode te omzeilen die zwart tekent wanneer je je muis beweegt. Ik heb geverifieerd dat de oplossing werkt in BS.

We hebben geprobeerd om Xcode 10 te gebruiken voor het maken van de software builds en ontdekten dat ze tot 5+x langzamer draaien! In eerste instantie dachten we dat het de UI fix was, maar toen we dieper gingen graven kwam Eric erachter dat Apple de C++ compiler die gebruikt wordt in Xcode had veranderd! Hercompileren van de applicatie in Xcode 8 herstelde de producten naar hun normale werksnelheid! Helaas is Xcode 10 vereist om het programma in te dienen bij de App Store, dus dat kan weer niet gebeuren als we een kwaliteitsproduct willen.

Dit zijn allemaal problemen waar een veel kleiner bedrijf u binnen een dag een antwoord op zou geven. Ik weet niet zeker wat er daar mis gaat, maar we gaan door om jullie CTX apps te krijgen die draaien op Big Sur. Het is gewoon dat een dag werk verandert in weken van onderzoek met Apple die niet reageert op ontwikkelaars. Dit vertraagt vervolgens het testen, wat op zijn beurt het vrijgeven aan jullie vertraagt.

Niettemin werkt het team hard en MetaSynth CTX 1.0, en ArtMatic CTX 1.1 zijn onderweg!

nl_NLNederlands
%d bloggers vinden dit leuk: